‘Jonagoldman van den Aldi’ krijgt heel slecht nieuws te horen: ”Mijn leven verwoest”

door: BVDO
Afbeelding bron: Photonews

De man die afgelopen weekend niet weg te denken was van je sociale media nadat een filmpje opdook waarin hij een medewerkster van de Aldi in Veurne uitschold, zit in diepe problemen. 

De video ging in geen tijd viraal en dat levert de man nu behoorlijke problemen op. “Het filmpje dat heel België rondging, verwoest mijn leven. En dat van mijn vrouw”, zegt de man aan Het Nieuwsblad. “Onze dochter, zoon en schoonkinderen willen me niet meer zien.” 

Zijn kinderen kunnen maar niet begrijpen dat hun vader zo tekeerging in de supermark. “Ze zeggen dat ik een zot ben. Ik zou het hen zo graag uitleggen waarom ik zo riep.” 

De man zegt beschaamd te zijn en spijt te hebben van de lelijke woorden die hij de medewerkster toeriep. De man is van plan zijn excuses aan te bieden. “Maar dat maakt me geen moordenaar. Had die medewerkster mij bovendien gewoon vriendelijk gezegd waar de braadboter stond in de plaats van mij af te snauwen, was dit helemaal niet gebeurd. En als de ­Jonagolden waren aangevuld natuurlijk ook niet.” 

De man is onder de indruk van de kracht van sociale media, maar wijst er ook op dat er aan beide kanten geroepen werd en dat dit niet getoond wordt in de video. Hij diende klacht in tegen de onbekende verspreider van de beelden. Het mag volgens hem gerust tot een proces komen. 

Tags aldi jonagold