Kelly Pfaff spreekt klare taal tegen haar man Sam Gooris: “Ik vertik het om te doen”

door: PMN
Sam Gooris en Kelly Pfaff in 'James De Musical'
Afbeelding bron: Play4

Het gezin van Sam Gooris zagen we onlangs nog in ‘Expeditie Gooris’. Hij beleefde er zijn droomreis naar Japan, samen met zijn gezin. Het programma behaalde opnieuw uitstekende kijkcijfers.

Sam Gooris kreeg de reis naar Japan cadeau voor zijn vijftigste verjaardag. “Ik had geen last om 50 te worden”, zegt hij in de podcast ‘Welcome to the AA’. “Van 40 worden had ik ook geen last, maar van 30 worden wel. Gelukkig had mijn vrouwke een mooie verrassing waardoor dat snel over was.”

Kelly Pfaff regelde ook al de trip naar Japan. Ze verzorgt Sam goed, maar spreekt ook wel klare taal tegen hem. “Ik doe veel voor hem, het hele jaar door, maar voor mijn verjaardag en voor Kerstmis moet hij wel voor mij een cadeautje kopen. Ik vertik het om zo’n vrouw te worden die voor zichzelf een cadeau koopt en dan haar echtgenoot gaat bedanken.”

Sam moet voor Kelly zowel voor haar verjaardag als voor Kerstmis een cadeau kopen

Voor Sam is dat niet altijd even makkelijk. “Ik had voor iedereen cadeau’s gaan halen”, gaat Kelly door op haar elan. “Sam had er geen voor mij toen we de pakjes openden. Gelukkig deden we dat jaar de pakjes vroeg open. Sam is toen nog naar de winkel gegaan en heeft voor mij een zwart kleed gekocht. Dat was wel mooi.”

Sam vierde overigens gisteren zijn 51ste verjaardag. Kelly had mooie woorden voor hem. "Happy birthday, mijn alles", schreef ze op haar Instagram Stories.