Netflix-abonnees bekijken massaal Spaanse dramaserie: "Zeker kijken, zo mooi en met tranen in mijn ogen”

door: WVDS
NI UNA MAS, raising voices, Netflix serie
Afbeelding bron: Netflix

Netflix heeft een schat aan originele content, variërend van thrillers tot romantische drama's. Maar soms is het een onverwacht intens verhaal dat blijft kleven aan kijkers.

En dat is zeker het geval met het indringende Raising Voices, of in het Spaans Ni una más. Deze dramaserie debuteerde op 31 mei op Netflix en blijft kijkers trekken. Nog steeds staat hij op de eerste plaats in de Belgische Netflix top 10.

Kijkers zijn superenthousiast over deze tienerserie die toch een aantal zeer heftige thema’s aansnijdt. “Prachtige serie, de moeite waar”, “Uitgekeken in het weekend. Top serie”.

“Zeer indrukwekkend serie”, “Schitterend en indrukwekkend!”, “Zeker kijken, zo mooi en met tranen in mijn ogen”, zijn slechts enkele van de overtuigende reacties. 

In Raising Voices of Ni una más probeert een tiener persoonlijk geweld een halt toe te roepen.

Het plot draait om Alma (Nicole Wallace), een 17-jarige die bijna gaat afstuderen. Ze heeft twee beste vriendinnen en samen navigeren ze door de typische tienerproblemen zoals uitsluiting, afgunst, ouderconflicten en zelfs toxische relaties.

Alles neemt echter een schokkende wending wanneer het account @Iam_colemanmiller een foto uploadt met het bijschrift: 'Dit is mijn laatste foto voor de verkrachting'. Vanaf dat moment is niets meer zoals het was.

Alma lijkt meer informatie te hebben over de situatie en zet alles op alles om de waarheid aan het licht te brengen en gerechtigheid te laten triomferen. Echter, de politie, schoolbestuurders en ouders lijken bepaalde feiten liever te vermijden.

Vragen rijzen: Wanneer en hoe gebeurde dit geweld? Wie zit achter dit account? Hoe waarheidsgetrouw is deze aanklacht en wie is het eigenlijke slachtoffer?

Tags