Netflix-kijkers wereldwijd dolenthousiast over nieuw rampenfilm: “Het is echt geweldig!”

door: WVDS
Sous la Seine, Under Paris Netflix film
Afbeelding bron: Netflix

De gloednieuwe actiethriller Under Paris of Sous la Seine, een Franse productie, beleefde een gigantisch goede lancering deze week op Netflix. 

De rampenfilm Under Paris debuteerde bovenaan de lijst van niet-Engelstalige films met 40,9 miljoen wereldwijde views. In België staat hij deze week ook op nummer 1.

Om je een idee te geven van hoe groot dit duizelingwekkende cijfer is: zijn tegenhanger in de lijst van Engelstalige films, Hitman, nog niet te zien bij ons, heeft 'amper' 10,8 miljoen views.

Under Paris verdrijft Atlas van Jennifer Lopez van eerste plaats in Netflix top 10

Under Paris duwde ook de film Atlas met Jennifer Lopez van de eerste naar de 6e plaats in de Belgische top 10 lijst van films. In de film wordt Parijs voorgesteld als de gaststad voor de wereldkampioenschappen triatlon aan de Seine in de zomer van 2024. 

Sophia, een briljante wetenschapper, wordt door Mika, een jonge milieuactiviste, geïnformeerd over een grote haai die diep in de rivier zwemt. Deze vreeswekkende haai is Sophia niet onbekend en ze wordt gedwongen terug te keren naar haar eerdere onderzoek om bepaalde feiten te bevestigen. 

Met de hulp van Adil, de commandant van de rivierpolitie van de Seine, bundelen ze hun krachten om een bloedbad in het centrum van Parijs te voorkomen.

De meeste kijkers zijn heel enthousiast over deze spannende topper op Netflix. "Behalve de eindscène was de film over het algemeen geweldig!" of "Dit is een zeer goede film. Het is echt geweldig! Het hield mijn interesse de hele tijd vast. Ik hou van de ongelooflijke actiescènes."

Tags