Netflix oogst kritiek: "Dan zullen zeker mensen afhaken"

door: Redactie
Afbeelding bron: Pixabay

Netflix kondigde onlangs aan dat de prijzen van de verschillende abonnementen duurder worden. Wij vroegen onze lezers of zij hun abonnement zouden opzeggen bij de populaire streamingdienst.

Bij heel wat van onze lezers schiet de prijsverhoging van Netflix in het verkeerde keelgat. Een greep uit de reacties.

"Het is wel op heel korte tijd 5 euro duurder geworden voor hetzelfde. Dat heeft niets meer te maken met beter van dienst kunnen te zijn."

"Ja, ik ga mijn abonnement stopzetten, zomaar direct 3 euro bij om zogezegd u beter van dienst te kunnen zijn? Laat mij niet lachen met hun woke series en films die ik al allemaal gezien heb."

"Netflix zonder reclame en goedkoop zien wat je wil. Droom verder, het wordt steeds duurder en straks ook reclame en niks zien wat je wil. Ga wandelen in plaats van tv te kijken en bespaar je veel geld. Voor dingen die gratis moeten zijn op je gewone abonnement voor tv en internet."

"Alles is gedateerd, weinig nieuws, film zoeken duurt langer dan film kijken."

"Ik hoop dan wel op een groter aanbod! Vooral het aantal goede films is heel mager."

"Wat is dat nu voor redenering? Het is eigenlijk echt nog goedkoop voor wat het is. Een dvd kost al bijna dubbel zoveel als wat ik voor één maand Netflix betaal."

"Tijd voor nieuwe en recente films, dan kan ik de prijsverhoging nog in overweging nemen. Indien er niets verandert, zullen er zeker mensen afhaken."

Tags netflix