Netflix-serie met gruwelijke waargebeurde misdaden bezorgt kijkers rillingen: “Is krankzinnig"

door: WVDS
Worst_Roommate_Ever Netflix serie
Afbeelding bron: Netflix

Vorige week keerde op Netflix de waargebeurde misdaad-docuserie van Jason Blum terug met vier nieuwe afleveringen. Allemaal gruwelijke verhalen over huisgenoten.

De verkeerde huisgenoot kan het leven tot een hel maken, dat hebben alle mensen uit "Worst Roommate Ever Season 2" ervaren, hoewel sommigen er zelfs niet meer over kunnen praten. Het tweede seizoen van de serie belicht nog meer verontrustende en schrijnende verhalen over huisgenoten die dodelijk worden.

Een vrouw die het duistere web gebruikt om de voogdij over het kind van haar huisgenoot te krijgen, en een vrouw die haar huis openstelt voor de beste vriend van haar overleden man en vervolgens dodelijke maatregelen neemt. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van wat je kunt verwachten van deze angstaanjagende verhalen.

Kijkers krijgen rillingen van deze serie en het wordt pijnlijk duidelijk dat niet iedereen goede bedoelingen heeft wanneer je ergens gaat wonen. "Ik heb gisteravond 2 afleveringen gekeken en oh my gosh, het zijn een paar hele gekke mensen daar!"

“Die aflevering met het meisje en haar beste vriendin die haar zoon proberen mee te nemen is krankzinnig, en het feit dat die vrouw niet meer in de gevangenis zit is ziekelijk! Maar ze zijn allemaal wild.”

Deze docuserie richt zich op vier echte misdaden gepleegd door: Janie Ridd, Michael Dudley, Scott Pettigrew en Tammy Fritz. Het nieuwe seizoen van "Worst Roommate Ever" bevat ook een aflevering over de moord in 2016 op Anita Cowen uit Valley, gepleegd door haar huurder Scott Pettigrew.

Tags