Nicole Kidman, Zac Efron en Joey King schitteren in nieuwe Netflix-film

door: WVDS
A Family Affair, Netflix film
Afbeelding bron: Netflix

Netflix heeft vandaag, 29 mei, de trailer vrijgegeven van hun nieuwste romcom die er binnenkort zit aan te komen. Een film vol humor en een topcast.

 

Nicole Kidman, Zac Efron en Joey King spelen de hoofdrollen in een nieuwe Netflix romcom A Family Affair. De film werd geregisseerd door Richard LaGravenese (Beautiful Creatures, P.S. I Love You).

Voor LaGravenese was het verhaal van de film herkenbaar. "Ik zag in A Family Affair een coming-of-age verhaal voor drie verschillende personages in drie verschillende fases van hun leven.”

Nicole Kidman, Zac Efron en Joey King in gloednieuwe romcom

“Ik ging door mijn eigen soort overgang naar wat je een tweede volwassenheidsfase kan noemen. Een periode waar je, nadat je aan al de verwachtingen hebt voldaan voor iedereen, en de kinderen volwassen zijn, een kans krijgt om te zijn wie je bent en de dingen te herontdekken die je onderweg bent kwijtgeraakt."

Nicole Kidman's personage Brooke maakt gedurende de film een soortgelijke overgang mee, maar ze is niet alleen. Haar dochter Zara (Joey King) moet op haar eigen manier volwassen worden wanneer haar moeder zorgt voor een ongemakkelijke sfeer wanneer ze iets krijgt met Zara’s baas (Zac Efron). 

"Ik hou van Zara's constante frustratie," zegt King. "Ze is zelfbewust genoeg om te weten dat ze een angstige volwassene is, maar ook een geweldig gevoel voor humor heeft en absoluut dol is op de mensen die haar het gekst maken." 

Wanneer kunnen Netflix-abonnees genieten van deze geweldige romcom? A Family Affair is vanaf 28 juni exclusief beschikbaar op Netflix

Tags