Nieuwe dramaserie op Netflix raakt harten van kijkers diep: Verhaal over onvruchtbaarheid en hoop

door: WVDS
A Body That Works
Afbeelding bron: YouTube

Onlangs is er een nieuwe serie verschenen op Netflix, die zich focust op het intieme en soms emotioneel zwaarwegende proces van draagmoederschap.

De Israëlische dramaserie, A Body That Works, gemaakt door Shay Capon, belicht op een gevoelige en hedendaagse manier deze vaak controversiële kwestie.

Het gaat over de complexe band tussen een onvruchtbaar stel en de draagmoeder die zorgt draagt voor hun toekomstige kind. Een proces dat heel wat teweeg brengt.

De serie is hoog gewaardeerd met een IMDb score van 7,7/10. Fans van de immens populaire serie Fauda zullen onmiddellijk Lior Raz herkennen in een van de hoofdrollen.

Koppel dat niet zwanger raakt, stelt alle hoop in draagmoederschap

Het verhaal van A Body That Works volgt een getrouwd stel dat besluit het draagmoederschap te verkennen na jaren van pogingen om kinderen te krijgen. De interactie tussen deze drie individuen in deze intieme en delicate situatie vormt het complexe hart van de serie.

De serie schuwt geen enkel taboe, en onderzoekt de gevoelens en interacties van zowel de moeder die vindt dat haar lichaam faalt, de gevoelens en wereld van de draagmoeder, en de mensen om hen heen.

De dramaserie, die zowel ontroerend als verrijkend is, heeft zeer goed acteurs aan boord: Rotem Sela, Yehuda Levi, Lior Raz en nieuw gezicht Gal Malka.

Tags