Nieuwe Netflix-serie doet fans van superhelden watertanden

door: WVDS
Supacell, Netflix serie
Afbeelding bron: Netflix

Mensen met superkrachten, dat is iets wat je wel meer ziet gebeuren in series en films. Maar deze keer, in de gloednieuwe serie op Netflix, zijn het vijf gewone mensen die plots beschikken over bijzondere gaven.

Waarom hebben juist deze 5 personen krachten gekregen? Waarom moet Michael deze onbekenden bij elkaar krijgen? Een mysterie dat zich langzaam zal prijsgeven. Het lijken wel uitverkorenen, maar waarom en wat wordt van hen verwacht?

Supacell, geschreven en geregisseerd door rapper, platenproducent en regisseur Rapman, kan je het best plaatsen binnen de context van het tv-superheldengenre. Maar de reeks focust zich vooral op het leven van de 5 levens die veranderen en niet zo zeer op hun superhelden kostuums en dergelijke.

Vijf onbekenden bundelen hun krachten in Supacell op Netflix

In de nieuwe Britse serie Supacell gaat het verhaal dus over een groep van vijf gewone mensen die onverwacht superkrachten ontwikkelen. Ze hebben weinig gemeen, behalve één ding: het zijn allemaal zwarte Zuid-Londenaren. Het is aan één man, Michael Lasaki, om ze allemaal samen te brengen om de vrouw van wie hij houdt te redden.

De serie Supacell heeft 6 afleveringen waardoor hij heel vlot wegkijkt. De hoofdrollen zijn voor Michael Salami, die een kleine rol had in Wonder Woman, Back to Black-acteur Eddie Marsan, The Responder-actrice Adelayo Adedayo en komiek en acteur Travis Jay.

Wij zijn benieuwd of jij gaat kijken en natuurlijk wat je vindt van deze serie. Wordt het een top of een flop? Laat het ons weten.

Tags