Sarah Puttemans ondervindt onaangename gevolgen na knaloptreden van haar lief Viktor Verhulst

door: PMN
Sarah Puttemans
Afbeelding bron: instagram @sarahputtemans

Viktor Verhulst mocht optreden in één van de grootste clubs in Ibiza. Hij had een dj-set in Ushuaia. Dat hij daar mocht draaien is geen toeval.

Viktor Verhulst mocht draaien in een club waar ook Dimitri Vegas & Like Mike vaak te horen en te zien zijn. Echt verrassend is dat niet want Viktor tekende bij hun platenlabel een contract.

Voor Viktor was het een groot moment in zijn nog jonge dj-carrière. “Onwerkelijk om op deze magische plaats te mogen spelen”, citeert Het Laatste Nieuws Viktor na afloop. En er was meer.

Viktor was niet alleen naar Ibiza getrokken. Hij nam ook zijn familie mee. Gert Verhulst, Ellen Callebout, Marie Verhulst en Sarah Puttemans waren ook van de partij.

Sarah Puttemans vierde geslaagde dj-set van vriend Viktor Verhulst zo hard dat ze een kater had

“Dat mijn familie erbij was samen met mijn beste vrienden maakte de cirkel volledig rond. De liefde was groot!”, besluit Viktor. De Verhulstjes gingen stevig uit de bol op de dansvloer tijdens Vik zijn dj-set. Het werd er één groot feest!

Al heeft er één iemand misschien toch wat hard gefeest. Sarah toonde een foto van zichzelf op haar Instagram Stories. Ze liet meteen ook weten een kater te hebben.