Sensueel liefdesdrama op Netflix doet miljoenen harten sneller slaan: "Ik moest huilen ..."

door: WVDS
The Tearsmith Netflix film

Het romantische drama The Tearsmith (Italië) klom in zijn tweede week naar de nummer één positie op de lijst van niet-Engelstalige films van Netflix, met 17 miljoen weergaven.

De Italiaanse tiener liefdesfilm, The Tearsmith met de originele titel Fabbricante di Lacrime, werd geregisseerd door Alessandro Genovesi, bekend van 7 Women and a Murder. Hij castte Simone Baldasseroni, Caterina Ferioli en Sabrina Paravicini in de hoofdrollen.

The Tearsmith is gebaseerd op het gelijknamige boek van Erin Doom. Nica's droom om geadopteerd te worden lijkt uit te komen wanneer de heer en mevrouw Milligan klaarstaan om haar de familie te bieden waar ze altijd van heeft gedroomd.

De chemie tussen Nica en Rigel in The Tearsmith is meeslepend, het verleden maakt hun band onbreekbaar

Maar Nica is niet hun enige adoptiekind. Ze moet haar nieuwe huis delen met Rigel, een rusteloos en mysterieus weeskind. Het is de laatste persoon die Nica zou willen als adoptiebroer.

Rigel is slim en muzikaal getalenteerd, en hij is ook erg aantrekkelijk, maar onder zijn engelachtige uiterlijk schuilt een donkere aard. Het samenleven van Nica en Rigel lijkt een onmogelijke uitdaging gezien hun pijnlijke gedeelde verleden. Toch, zoals in veel romantische films, trekt een nietaflatende kracht hen naar elkaar toe.

"Ik vond deze film geweldig, de twee sterren zijn geweldig, ik moet toegeven dat ik moest huilen aan het einde...Degene die de casting heeft gedaan, heeft de juiste beslissingen genomen voor Rigel en Nica, perfecte keuze."

"Een van de beste romantische films die ik in tijden heb gezien, echt sensueel" of "Dit is officieel mijn favoriete romantische film. Wow", schrijven kijkers.

Tags film