4 Gloednieuwe series maken hun entree in de Netflix top 10: Ontdek ze hier

door: WVDS
The Tailor Netfllix Serie
Afbeelding bron: Netflix

Wat betreft series komen deze week een viertal fonkelnieuwe binnen in de Netflix top 10 lijst in Nederland. Wij zetten ze graag even kort voor jullie op een rijtje. Het zijn de beloftes van de volgende weken. Benieuwd welke zullen stijgen en blijven.

Heartstopper: Season 2 - Dit is de hoogste nieuwkomer op de derde plaats. In het tweede seizoen krijgen Nick en Charlie te maken met hun nieuwe relatie; Tara en Darcy worden geconfronteerd met onvoorziene uitdagingen en Tao en Elle onderzoeken of ze ooit meer dan gewoon vrienden kunnen zijn. Met examens in het verschiet, een schoolreis naar Parijs en een schoolbal om te plannen, heeft de bende veel te regelen terwijl ze door de volgende fases van het leven, de liefde en vriendschap reizen.

A Perfect Story - Staat momenteel op de 5e plaats. Een romantische dramaserie.  Margot en David komen uit verschillende werelden. Zij is erfgename van een hotelimperium. Hij moet drie banen hebben om de eindjes aan elkaar te knopen. Maar wanneer hun wegen samenkomen, realiseren ze zich dat alleen zij elkaar kunnen helpen de liefde van hun leven terug te winnen.

The Tailor: Season 2 - Voor de eerste week komt deze serie binnen op de 7e plaats in de top 10. Het verhaal draait om de getalenteerde Peyami, een kleermaker die de zaak van zijn grootvader erft. Maar al snel verplaatst de aandacht zich vooral naar de verschillende relaties tussen de personages. Twee vrienden die verliefd worden op hetzelfde meisje zonder het van elkaar te weten. Families die geheime complotten smeden voor hun kinderen. Een vader die mentaal nog een kind is. Een zoon die zich afzet tegen zijn vader en zijn geliefde mishandelt. Af en toe moet een explosieve situatie ontmijnd worden. 

How to Become a Cult Leader: Season 1 - En een laatste plaats wordt ook ingenomen door een gloednieuwe serie. Verteller Peter Dinklage onthult het draaiboek voor het bereiken van onvoorwaardelijke liefde, eindeloze toewijding en de macht om de geest, het lichaam en de ziel van mensen te beheersen.

Tags