Aisha Van Zele uit 'The Sky is the Limit' zwanger van eerste kindje: "Ons kleine mirakel"

door: COS
Aisha Van Zele en Miguel Dheedene
Afbeelding bron: Instagram @aishavanzele

Aisha Van Zele kennen we door haar passage in 'The Sky is the Limit'. Ze was jaren samen met Philip Cracco, die in januari 2020 overleed.

Aisha Van Zele stelde zich na het overlijden van partner Philip Cracco opnieuw open voor de liefde. Die vond ze enkele maanden later bij zakenman Miguel Dheedene, de ex van Tanja Dexters.

Dat Aisha graag een kindje met Miguel wou, daar maakte ze geen geheim van. Nu heeft ze fantastisch nieuws aan te kondigen. "Na elke storm komt een regenboog. Baby D arriveert in mei 2023. Ons kleine mirakel", klinkt het op Instagram.

Aisha en Miguel vertellen in het filmpje aan hun vrienden dat ze een kindje verwachten. Er wordt enthousiast gereageerd. Ook in de comments. "Oh dikke proficiat", schrijft Valerie De Booser. "Ooh proficiat! Zo leuk", reageert Sarah Puttemans. "Proficiat!", zegt ook Zita Wauters.

Het lijkt geen makkelijk weg te zijn geweest. Onder de pakkende getuigenis van Julie Van den Steen, reageerde Aisha woensdag immers: "Hier ook 1 op 6, twee keer zelfs. Het komt goed, maar niet meteen, en dat hoeft ook niet. Alles op zijn tijd..." Proficiat met jullie zwangerschap, Aisha en Miguel!