Andy Peelman heeft er geen goede herinneringen aan: "Dingen gezien die er niet waren"

door: STG
Afbeelding bron: VTM

Andy Peelman lanceerde de voorbije weken enkele opvallende uitspraken in de media. In Primo gaat hij er nu dieper op in.

Andy Peelman neemt geen blad voor de mond. De voorbije weken lanceerde hij enkele opvallende uitspraken in de media. Hij kreeg dan ook bakken kritiek over zich heen.

In Primo laat de acteur en presentator zich van zijn meest kwetsbare kant zien. Hij vertelt onder andere over zijn vrouw Tine, die op de luchthaven van Zaventem was op de dag van de aanslagen.

"De dag van de aanslagen in Brussel kregen we de oproep van een ontploffing in een metrostation in de gemeente Zaventem. Ik had nog maar net een koffie en een chocoladekoek besteld toen we te horen kregen dat er in de metro én op de luchthaven een bom ontploft was", zegt Andy.

"Ik heb meteen mijn vrouw gebeld. Zij moest voor haar werk de metro nemen. Ik zei haar het volgende station uit te stappen. Op de metro na de hare is die ontploffing gebeurd. Zo zie je maar hoeveel geluk je soms moet hebben", klinkt het.

Een gebeurtenis die duidelijk zijn sporen heeft nagelaten. "Ik weet nog goed dat we in de weken en maanden nadien enorm op onze hoede waren. We waren soms paranoia. We zagen dingen die er niet waren. Alles en iedereen leek verdacht. Maar ik ben blij dat ik dat heb meegemaakt. Want je komt jezelf tegen in zulke situaties", besluit Andy.