Astrid Coppens doet onrustwekkende onthulling: “Ik zal altijd schrik van hem blijven hebben”

door: ASX
Astrid Coppens in 'De Verraders'
Afbeelding bron: VTM

In ‘James, De Musical’ zagen we hoe Astrid Coppens getrakteerd werd op de verrassing van haar leven. Een belangrijk deel van de musical werd gewijd aan het leven van Astrid in Los Angeles. Opvallend, over haar ex-man John Bryan werd met geen woord gerept en daarvoor heeft Astrid wel een zeer gegronde reden.

Astrid werd nochtans bekend als echtgenote van John Bryan in het VTM-programma ‘Vlaamse Hollywoodvrouwen’. De twee leken het perfecte koppel. Het nieuws dat John en Astrid in 2013 na zeven jaar een punt zetten achter hun huwelijk kwam dan ook als een donderslag bij heldere hemel.

Hoewel Astrid zich zeven jaar lang mevrouw Bryan mocht noemen, blikt ze allesbehalve graag terug op die periode uit haar leven. “Dat is een deel van mijn verleden waar ik liever niet op terugkijk. Dat moest voor mij zeker niet in een musical gestoken worden”, klinkt het afgemeten in een interview aan HLN Showbits.

In het VICE-programma ‘The Therapist’ gaf Astrid eerder al te kennen dat de vechtscheiding diepe wonden bij haar geslagen had. Dat Astrid over het thema ‘John Bryan’ nu liefst in alle talen zwijgt, komt vooral voort uit angst. “Ik ben bang dat hij me weer zal aanklagen voor laster en eerroof. Tot de dag dat hij er niet meer is, zal ik altijd schrik hebben”, bekende Astrid toen.