Bab Buelens en Vincent Banic delen intieme beelden vanuit hun slaapkamer

door: STG
Vincent Banic - Bab Buelens
Afbeelding bron: Instagram @babmjb

Bab Buelens en Vincent Banic zijn al lange tijd een koppel. In 2019 kwamen ze uiteindelijk met het nieuws naar buiten, maar daaruit bleek dat de twee al veel langer samen zijn. Hoelang al wil geen van beiden voorlopig kwijt.

Wat Bab en Vincent wel willen tonen is dat de liefde voor elkaar bijzonder groot is. Vorig jaar trouwden ze nog in het grootste geheim. Hoewel ze niet veel prijsgeven over de details van hun relatie trakteerden ze ons gisteren op bijzondere beelden.

Ze deelden dan ook erg intieme beelden uit de slaapkamer. Daarop krijgen we te zien hoe Bab en Vincent 's ochtends naast elkaar wakker worden en vervolgens beginnen met de vaste ochtendrituelen. 

Zo zet Bab als eerste een lekker kopje koffie en steekt ze een geurkaarsje aan. “Aangezien Vincent en ik niet veel tijd samen hebben, zijn onze maandagen altijd heilige us-time”, schrijft ze.

Daarna laat Bab nog zien hoe ze terug bij Vincent in bed kruipt en ze genieten van een koffie en van elkaar. “Mornings with you are my favorite”, klinkt het nog.