Badass powervrouw staat op nummer 1 wereldwijd op Netflix en maakt kijkers laaiend enthousiast: “Wilde zo graag weten wat er ging gebeuren”

door: WVDS
Who is Erin Carter? Netflix serie
Afbeelding bron: Netflix

Who is Erin Carter? Kijkers wilden dolgraag een antwoord op die vraag, waardoor de nieuwe miniserie over een Britse expat-onderwijzeres die in Spanje woont bovenaan de Engeltalige top 10 lijst kwam te staan wereldwijd. 

Voor haar echtgenoot, Jordi (Sean Teale), is ze zijn sterke, mooie en mysterieuze vrouw. Voor de 10-jarige Harper (Indica Watson) is ze de moeder die zweert dat ze alles voor haar dochter zal doen - maar toch altijd onverwacht op vreemde uren wegsluipt.

Voor haar buurman Emilio (Pep Ambròs), een politierechercheur, is ze de vrouw van zijn beste vriend totdat hij de beelden van de beveiligingscamera ziet waarop ze vecht met aanvallers tijdens de overval op de supermarkt die de serie in gang zet. 

Na een ontdekking over Erin vraagt Emilio als gunst Erin om hulp bij zijn eigen duistere onderzoeken, en dan gaat het pas echt lopen. Plotseling staat Erin op de radar van een gevaarlijke bende.

Wat er ook met Erin gebeurt, kijkers zullen zien dat ze het alleen aankan; maar als het op haar familie aankomt, gaan haar beschermende instincten in de hoogste versnelling. Haar dekmantel verraden zou de ondergang van haar familie betekenen en Erin zal zich met hand en tand voor hen inzetten.

De hoofdrollen zijn weggelegd voor Erin Carter door Evin Ahmad, Jordi door Sean Teale, Harper door Indica Watson en Lena door Denise Gough.

Kijkers zijn dolenthousiast na het bekijken van de actiefilm: “Who is Erin Carter?, net begonnen en direct enthousiast”, “Uitgekeken in 1 dag echt top”, “Actie verzekerd”.

"Ik vond het geweldig om naar te kijken! Ik heb het in 2 dagen uitgekeken omdat ik zo graag wilde weten wat er ging gebeuren. Geweldige actrices en acteurs, gaf me het gevoel dat ik er echt bij was en huilde op sommige momenten, zo mooi."

Tags