Bart De Pauw doet trieste onthulling over zijn kinderen

door: LHX
Bart De Pauw
Afbeelding bron: Play4

Samen met zijn vrouw Ines De Vos heeft Bart De Pauw drie kinderen. Uiteraard heef alle heisa rond hem ook op hen een impact gehad.

Voor het eerst in zeven jaar heeft Bart De Pauw een interview gegeven. Een uur lang vertelt hij in 'De tafel van Gert' zijn verhaal. Daarbij gaat hij geen onderwerpen uit de weg.

Zo vertelt hij onder meer over de impact die de voorbije zeven jaar op zijn gezin heeft gehad. Openhartig bekent hij dat hij en Ines, ook vóór 2017, zware periodes hebben gehad tijdens hun huwelijk. Wat er met Maaike Cafmeyer gebeurd was, wisten ze immers al in 2004.

"Er is altijd veel liefde geweest tussen ons", benadrukt hij wel. "We zijn in therapie gegaan, apart en met heel het gezin. We zijn er sterker uit gekomen. Mijn vrouw is een van de moedigste mensen die ik ken. Ze heeft, om bij mij te blijven, een heel zware tol moeten betalen."

Niet alleen zijn vrouw heeft eronder geleden, maar ook zijn kinderen. Volgens Bart zijn zij ook heel kwaad geweest. "Er waren mensen die naar mijn dochter stuurden: 'Ik hoop dat je iemand tegenkomt, zo'n pervert als uw vader.' Maar we zijn als gezin wel terug heel hecht nu", klinkt het.