Bijzonder pijnlijk wat Winnie uit 'Blind Getrouwd' moet meemaken na geboorte van haar dochtertje

door: STG
Afbeelding bron: Instagram

In september werden Winnie Bogaerts en Jonah Hulselmans uit 'Blind Getrouwd' voor het eerst de trotse ouders van een dochtertje. Op Instagram geeft Winnie dan ook een opvallende update over hoe het nu gaat.

Het leek op liefde op het eerste gezicht. Drie jaar geleden gaven Winnie Bogaerts en Jonah Hulselmans elkaar het ja-woord in 'Blind Getrouwd'. Ze zijn dan ook nog altijd erg gelukkig met elkaar.

In september zijn Winnie en Jonah dan ook voor het eerst de trotse ouders geworden van dochtertje Lily. Op Instagram deelt Winnie nu een verontrustende boodschap. 

"De laatste twee dagen heeft Lily het moeilijk: zeuren, kortere dutjes, plots heel hard beginnen wenen,... wie zal zeggen waar het aan ligt? Een sprongetje, iets dat zit te wringen,...", klinkt het.

"En na een hele dag sussen en troosten heb ik het dan wel gehad en vraag ik mij af wat ik verkeerd doe. Even later ligt ze dan weer vrolijk terug te lachen dus zo erg zal het dan wel niet zijn zeker", twijfelt Winnie.

"Maar die onzekerheid en eenzaamheid blijft wel kleven. Het doet dan zoveel deugd om die herkenbaarheid te lezen in jullie reacties en berichten", bedankt Winnie nog haar volgers.

InstaWinnie22122022.png
Afbeelding bron: Instagram @winnie_bogaerts