Bingetopper houdt alle kijkers aan hun scherm gekluisterd: “Ik zie me vanavond nog niet naar bed gaan”

door: WVDS
Delete Netflix serie
Afbeelding bron: Netflix

Er is een nieuwe en verslavende Thaise thrillerserie op Netflix waarin een telefoon met bovennatuurlijke krachten de hoofdrol speelt. Veel Netflixfans kunnen niet stoppen met kijken naar dit ongelooflijke verhaal. 

Met een eenvoudige tik op de camera van deze speciale mobiele telefoon kunnen mensen worden 'gewist', wat betekent dat hun hele leven wordt uitgewist. Dit vormt het basisidee van de serie genaamd 'Delete'.

Aim en Lily hebben een affaire met elkaar, terwijl ze beiden gevangen zitten in ongelukkige relaties met hun partners.

Het koppel gebruikt de bovennatuurlijke krachten van de telefoon om het bestaan van hun partners te 'verwijderen' en zo een nieuw leven samen te beginnen. Maar blijft een dergelijke ingrijpende actie zonder gevolgen?

‘Delete’ is duidelijk een bingetopper: "In één avond gekeken en ik heb ervan genoten" en “Ik ben er vanavond ook mee begonnen en ben al bij aflevering 3. Ik zie me vanavond nog niet naar bed gaan.”

Het einde laat kijkers wel wat verward achter. "Vond het geweldig, maar nog steeds verward over het einde", "Het was goed, maar ik haat het einde", “Geweldig! Dat einde zag ik niet aankomen. Ik hoop op een seizoen 2.”

Tags