Bingetopper op Netflix: Mysterieuze verdwijning en op ware feiten geïnspireerd misdaadverhaal houdt je op het puntje van je stoel

door: WVDS
The Stranger Netflix serie
Afbeelding bron: Netflix

Op Netflix staat een ontzettend spannende miniserie met vele plot twists die je niet mag missen. Het verhaal komt dan ook van een thriller bestseller.

De titel van de serie is ‘The Stranger’ en is gebaseerd op een roman van Harlan Coben. De auteur van bestseller thrillers is de eerste schrijver die alle grote Amerikaanse thrillerprijzen op zijn naam kon schrijven.

Dat Netflix zijn verhalen verfilmd is dan ook niet zo verwonderlijk. Zo zijn er ondertussen al meerdere boeken van Coben verfilmd. Je kan ze vinden onder de Harlan Coben-collectie.

Nadat een mysterieuze vrouw Adam vertelt dat zijn vrouw nooit geen miskraan heeft gehad, confronteert hij haar met dit verhaal en verdwijnt ze. In 8 afleveringen volg je als kijker de zoektocht van Adam en zijn zonen naar zijn vrouw en moeder.

Niet alleen Adam maar nog enkele andere inwoners worden benaderd door deze 'stranger'. Verschillende geheimen beginnen zich te ontvouwen over de verschillende afleveringen. Tot de laatste minuut blijf je op het puntje van je stoel zitten.

‘The Stranger', met in de hoofdrollen Richard Armitage, Jennifer Saunders, Siobhan Finneran en Hannah John-Kamen.

Kijkers zijn laaiend enthousiast. “Mysterieuze en tragische moord met veel twist. Hield me aan het kijken. Het blijft een tijdje in je hoofd zitten.

"Zag dit ongeveer twee jaar geleden en ik vond het absoluut geweldig!"

"Bekijk zeker ook de rest van Harlan Cobens series op Netflix. Ik ben verslaafd aan de boeken."