Bingetopper vol passie en duistere geheimen op Netflix: Kijkers helemaal in de ban van waargebeurd misdaadverhaal

door: WVDS
E lcuerpo en llamas Burning Body Netflix serie
Afbeelding bron: Netflix

Sinds 8 september is Netflix alweer een hit rijker. Een waargebeurd misdaadverhaal dat niet in je koude kleren gaat zitten. De passie laait af en toe heel hoog op, terwijl de politie op zoek moet naar een moordenaar.

"De manier waarop Burning Body de complexiteit van menselijke relaties en de duistere geheimen die onder iemand schuilen verkent, onderscheidt het van andere waargebeurde misdaadseries."

Betreed de wereld van 'El cuerpo en llamas' of 'Burning Body,' de gloednieuwe Spaanse misdaadserie die je gegarandeerd op het puntje van je stoel zal houden. Dit mysterie belooft een wild avontuur vol onverwachte wendingen.

Het verhaal begint met een angstaanjagende ontdekking: de verkoolde overblijfselen van politieagent Pedro (gespeeld door de getalenteerde José Manuel Poga) worden gevonden in een uitgebrande auto aan de oevers van het Foix-stuwmeer in Barcelona.

Deze onthulling wekt onmiddellijk de nieuwsgierigheid van het publiek, vooral wanneer het onderzoek een web van giftige relaties, bedrog, geweld en schandalige affaires aan het licht brengt, waarbij Pedro en twee van zijn collega-politieagenten betrokken zijn.

"Super serie, met Tokio uit La casa de papel.”

“In 1 dag gekeken top!”

“Het was mooi spannend… Maar recht zegeviert…”

"Hoewel Burning Body zijn gebreken heeft, helpt de vertolking van Úrsula Corberó de kijkers om deze gebreken te omzeilen en zich in te leven in dit zeer complexe verhaal."

Deze spannende serie, bestaande uit acht afleveringen, is een Netflix-productie en werd meesterlijk geregisseerd door Jorge Torregrossa. En alsof dat nog niet genoeg is, kunnen we ook twee bekende gezichten uit 'Casa de papel' bewonderen: Úrsula Corberó en José Manuel Poga. Corberó, die al schitterde als Tokio in de hitserie, neemt opnieuw een belangrijke rol op zich in deze nieuwe serie."