Binnenkort magische Nickelodeon serie op Netflix: Bekijk hier de eerste beelden!

door: WVDS
Avatar: The Last Airbender
Afbeelding bron: Netflix

Netflix heeft zojuist de officiële trailer voor Avatar: The Last Airbender uitgebracht. Een live-action adaptatie van de geliefde Nickelodeon animatieserie vertelt het verhaal van de jonge Avatar Aang die eropuit trekt om de vier elementen - Water, Aarde, Vuur en Lucht - onder de knie te krijgen, met als doel de balans in een wereld die op de rand van vernietiging staat door de fel Vuurnatie, te herstellen.

Betreffende Avatar: The Last Airbender; Water, Aarde, Vuur en Lucht. De vier volkeren leefden ooit in harmonie met de Avatar, de meester van alle vier de elementen, die de vrede verzekerde. De vrede verstoorde toen de Vuurnatie de Luchtnomaden uitroeide, dit was de eerste stap in de inname van Vuurmeesters van de wereld. De wereld stond op het punt de hoop op vrede op te geven.

Echter, er komt hoop in de donkere tijden wanneer Aang (gespeeld door Gordon Cormier), een jonge luchtnomade en de laatste van zijn soort, opstaat om zijn rechtmatige plaats als Avatar in te nemen.

Aang, samen met zijn nieuwe bondgenoten Sokka (Ian Ousley) en Katara (Kiawentiio), die broer en zus zijn en leden van de Southern Water Tribe, begint een spannend avontuur om de wereld te redden en terug te vechten tegen de angstaanjagende aanval van Vuurheer Ozai.

"Ik heb het gevoel dat de live-actie van Avatar: The Last Airbender alles wat je kent en liefhebt van de originele serie weer tot leven gaat brengen," zei Gordon Cormier, die Aang speelt.

"En hopelijk brengt het een heleboel nieuwe fans die nog nooit van de serie hebben gehoord naar dit universum, en voor mij is dat behoorlijk opwindend. Ik ben persoonlijk een fan van de serie en ik ben er net zo enthousiast over als jullie."

Kijkers kunnen zich verheugen op 8 afleveringen van elk 60 minuten. Avatar: The Last Airbender zal op 22 februari 2024 wereldwijd op Netflix verschijnen.

Tags