BuikRock pakt uit met extra ambiance-avond: Dans je in het zweet met onder meer Kobe Ilsen & Viktor Verhulst en 2 Fabiola

door: WVDS
fullsizeoutput_79d1 BuikRock
Afbeelding bron: copyright Hans Verbeke

Het jonge BuikRock-festival in Deerlijk gaat ook dit jaar weer voluit. Met een line-up om duimen en vingers van af te likken. 

“We blijven investeren in drie dagen onvergetelijke muzikale beleving met voor elk wat wils”, klinkt het bij de organisatie. Nieuw dit keer: het festival start een dag vroeger, op donderdag dus. “En daar trekken we resoluut de kaart van het uitgaansleven.”

Nieuw dit jaar: BuikRock start al op donderdag 25 augustus, met een onvervalste ambiance-avond. Op de affiche: de jongens van Gestapo Knallmuzik, Average Rob, het dj-duo Kobe Ilsen & Viktor Verhulst, 2Fabiola en als afsluiter de onnavolgbare Green Onions.

“Feesten is het codewoord op donderdag. Alle remmen los en je in het zweet dansen, daar gaan we voor. En wie zich die avond helemaal laat gaan, neemt op vrijdag best een dag verlof. Ideaal trouwens, om er nog een vervolg aan te breien, voor wie daar zin in heeft. 

Het festival gaat namelijk nog verder op vrijdag en zaterdag. En de affiche ziet er geweldig uit. Vrijdag: De Dolfijntjes (met Wim Opbrouck), Tourist LeMC, Het Zesde Metaal, Arsenal

De laatste festivaldag, op zaterdag 27 augustus, wordt op BuikRock meteen ook de langste en duurt de klok rond. Naast Davina Michelle, Suzan & Freek en Camille staan ook nog Cleymans & Van Geel, Stan Van Samang en Niels Destadsbader op de line-up. Als feestafsluiter werd dit jaar gekozen voor de meer dan voortreffelijke party- en coverband Level Six. 

BuikRock praktisch: www.buikrock.be