Danira Bouhkriss Terkessidis krijgt erg slecht nieuws te horen van VRT

door: STG
Danira Boukhriss Terkessidis.jpg
Afbeelding bron: GoPlay

Danira Bouhkriss Terkessidis kreeg de voorbije weken heel wat kritiek over zich heen na haar overwinning in 'De Allerslimste Mens'. Ook nu krijgt ze weer een harde klap te verwerken.

De prestatie van Danira Boukhriss Terkessidis in 'De Allerslimste Mens' kon op heel wat kritiek rekenen. Ze was de allereerste kandidaat ooit die een perfect parcours kon neerzetten zonder nederlaag. Zelfs Gert Verhulst was in der tijd niet onklopbaar als kandidaat in de ultieme finale.

Ze kreeg dan ook heel wat kritiek te verwerken na haar overwinning. "Oeioei, nu gaat haar nek nóg dikker worden!" en "Je verdient die titel in geen geval Bart had moeten winnen Maar stond weken geleden al geschreven in hun script dat jij de winnaar zou zijn. Onterecht en onverdiend", klonk het onder meer.

Ook nu krijgt Danira opnieuw een zware klap te verwerken. VRT, de werkgever van Danira, maakte gisteren bekend dat Bart Peeters de eerstvolgende editie van de Music Industry Awards zal presenteren. Vorig jaar was die taak weggelegd voor Danira, maar dit jaar moet ze dus haar plaats op het podium afstaan aan Bart Peeters.