Danira Boukhriss Terkessidis heeft erg mooie woorden klaar voor haar vriend Ward

door: STG
Danira Boukhriss - Ward Kerremans
Afbeelding bron: Instagram @danira__bt

Danira Boukhriss Terkessidis’ is opnieuw verliefd. Ze vormt al een tijdje een koppel met acteur Ward Kerremans. Dat het goed zit tussen de twee is intussen wel duidelijk.

Cupido is langsgeweest bij VRT1-gezicht Danira Boukhriss Terkessidis. Ze vormt al enige tijd een koppel met acteur Ward Kerremans. In een interview met Nina laat de presentatrice zich van haar meest persoonlijke kant zien.

Ze heeft dan ook erg mooie woorden klaar voor Ward. "Hij brengt enorm veel rust in mijn leven. Door met hem samen te zijn, heb ik geleerd dat een relatie heel leuk is als ze vrij is van drama. Als je een soort safe space met elkaar deelt, en één team vormt, en alles aan elkaar kwijt kan. Dat voel ik heel erg bij hem”, aldus Danira.

Al is dat niet het enige wat ze erover kwijt wil. “Er is vuurwerk en het knettert in het liefdevolle, niet in het conflict. Ik wil me gewoon kapot amuseren met mijn lief en voelen dat we er voor elkaar zijn. Als je dat, die vorm van liefde, kan vinden, is dat iets heel moois”, besluit de presentatrice.