Danira Boukhriss Terkessidis neemt opvallend besluit over toekomstige carrière

door: STG
Danira Boukhriss Terkessidis
Afbeelding bron: Instagram @danira__bt

Danira Boukhriss Terkessidis was eerder dit jaar te zien in 'The Masked Singer'. Eerder kreeg de presentatrice met 'Vandaag' ook haar eigen talkshow op VRT1.

In Nina blikt Danira Boukhriss Terkessidis terug op die drukke periode. “De talkshow 'Vandaag' was wellicht de beste leerschool", zegt Danira. Al liep dat niet altijd van een leien dakje.

"Lieven Van Gils had me ervoor gewaarschuwd: 'Je hebt eigenlijk geen eigen leven meer'. Het is de topsport van de televisie", herinnert ze zich. "Je zendt vier dagen op zeven uit. Je bent voor acht uur 's morgens bezig en je ligt nooit voor middernacht in bed. Vaak kan je niet slapen, omdat je te opgenaaid bent van de adrenaline."

Danira heeft ook een opvallend besluit genomen wanneer haar televisiecarrière zou stoppen. "Héél misschien zou ik dan iets met mijn handen doen. Zoals al die restaurateurs in 'De Repair Shop': ik kan daar wel jaloers op zijn. Als ik ambetant ben, doe ik graag een huishoudelijk taakje. Iets dat een zekere focus vraagt, maar niet te veel. Zoals je keukenkastjes opruimen. Dat is een soort yoga for the mind", besluit de presentatrice.