Dany Verstraeten krijgt het te horen nu hij met pensioen is: "Jij noemt dat werken?!"

door: STG
Afbeelding bron: Medialaan

Dany Verstraeten presenteerde gisteren voor de allerlaatste keer het VTM Nieuws. De belangstelling rond zijn afscheid was dan ook bijzonder groot.

Dany Verstraeten presenteerde gisteren zijn laatste nieuwsuitzending bij VTM. Het nieuwsanker krijgt langs alle kanten lovende felicitaties. Koen Wauters zorgde met Clouseau voor een emotioneel moment in de studio.

Ze brachten een aangepaste versie van één van hun bekendste nummers 'Anne'. Na de nieuwsuitzending kregen we een trip downmemorylane van het anker te zien. Ook Geert Hoste greep zijn kans op op een ludieke manier afscheid te nemen.

"Het is normaal een traditie in ons land dat wanneer een anker afscheid neemt, de koning opgehoest wordt... Maar ze hebben mij gevraagd omdat er geen budget was", lacht de komiek. 

"Dany heeft in zijn carrière zeven maanden lang dag en nacht live het nieuws gepresenteerd en hij is daar trots op. Dat hij in 35 jaar zeven maanden gewerkt heeft. Een halfuurtje 's middags, een halfuurtje 's avonds. En jij noemt dat werken", lacht Geert.