Dany Verstraeten zet puntjes op de i nu hij met pensioen is: 'Moet dat nu echt?'

door: STG
Afbeelding bron: Medialaan

Dany Verstraeten is nu al bijna twee weken met pensioen. Na 35 trouwe dienst liet VTM Dany niet onopgemerkt naar huis gaan. Het nieuwsanker kreeg een eerbetoon van jewelste.

VTM zorgde voor een spetterend afscheid van Dany Verstraeten. Het nieuwsanker trok twee weken geleden de deur van de nieuwsstudio achter zich dicht. Al moet er Dany nog iets van het hart over dat afscheid.

Zo werd hij onder andere door Koen Wauters getrakteerd op een geweldige trip down memory lane. In Het Laatste Nieuws blikt hij nog een keer terug op die magische dag.

"Het is leuk geweest", klinkt het. Al heeft hij wel een opvallende boodschap klaar voor de zender. "Moeten ze daar nu echt zo veel spel rond maken?", vraagt Dany zich af. “Er gaan elke dag mensen met pensioen. Ik heb gewoon mijn werk gedaan, wat kan ik daar meer over zeggen?”, legt hij uit.

“Ja, je hebt er bepaalde vaardigheden voor nodig, maar dat is bij een beenhouwer of een IT-specialist niet anders”, klinkt het. “Ik vind het natuurlijk niet onaangenaam dat mijn vertrek niet ongemerkt voorbijgaat en ik begrijp het ook wel, maar zelf had ik er geen behoefte aan”, besluit Dany.