De met een Pulitzer bekroonde roman op Netflix: Mark Ruffalo schittert als vader van blind meisje in spannend oorlogsdrama

door: WVDS
'All The Light We Cannot See' Netflix Serie
Afbeelding bron: Netflix

Netflix deelt met veel lawaai de officiële trailer van 'All The Light We Cannot See' met zijn kijkers. In deze serie, gebaseerd op de met de Pulitzer Prize bekroonde roman, kruisen de paden van een Frans meisje dat niet kan zien en een jeugdige Duitse soldaat elkaar op intrigerende wijze.

En dit te midden van de Tweede Wereldoorlog. Vanaf 2 november kunnen we deze spannende serie 'All The Light We Cannot See', met in de hoofdrollen Hugh Laurie, Mark Ruffalo en Aria Mira Loberti, exclusief bewonderen op Netflix.

Over 'All The Light We Cannot See'

Het verhaal volgt de belevenissen van Marie-Laure (gespeeld door Aria Mia Loberti), een Frans meisje dat het zicht is verloren, en haar vader Daniel (vertolkt door Mark Ruffalo), die Parijs ontvluchten tijdens de Duitse bezetting met een waardevolle diamant om te voorkomen dat deze in handen van de Nazi's valt.

Marie-Laure en Daniel worden achtervolgd door een wrede Gestapo-officier die de steen voor zijn eigen egoïstische doeleinden wil bezitten. Op de hielen gezeten door hem, vinden ze uiteindelijk hun toevlucht in St. Malo, waar ze onderdak zoeken bij hun ondergedoken oom Etienne (gespeeld door Hugh Laurie). Haar oom zendt clandestiene radio-uitzendingen uit als onderdeel van het verzet.

Dan kruist het pad van Marie-Laure onverwacht met dat van Werner (gespeeld door Louis Hofmann). Hij is een jonge radio-expert in dienst van het Hitler-regime. Een briljante tiener die door het Hitlerregime wordt ingezet om illegale uitzendingen op te sporen. In plaats daarvan deelt hij een geheime band met Marie-Laure en haar geloof in de mensheid en de mogelijkheid van hoop.

Achter de schermen

De serie 'All The Light We Cannot See' is in goede handen, geregisseerd en geproduceerd door Shawn Levy, die eerder indruk maakte met onder andere 'Stranger Things' en 'The Adam Project'. Het script is van de hand van Steven Knight, bekend van 'Peaky Blinders';

De serie maakte onlangs een wereldpremière op het Toronto International Film Festival. Deze serie belooft een meeslepende reis door een boeiende periode in de geschiedenis, doordrenkt met spanning en emotionele wendingen.