Dennis Black Magic zwijgt niet langer en doet opnieuw zijn boekje open over Tanja Dexters: "Geld dat ik nooit heb teruggekregen”

door: STG
Tanja Dexters
Afbeelding bron: Photonews

Tanja Dexters haalde eerder in Story al uit naar Dennis Black Magic. Sindsdien zit het er bovenarms op tussen de twee.

Een paar weken geleden haalde Tanja Dexters al stevig uit naar Dennis Black Magic. De film van 'Zillion' blijft het bijzonder goed doen in de bioscoop. Tanja is van mening dat het personage van Dennis in de film te braaf is neergezet door Matteo Simoni.

Dat liet ze eerder al weten in een interview met Story. “Met alles wat hij heeft uitgespookt is hij allesbehalve een grave kerel. In het echt is hij meer een klootzak dan in de film."

Een interview dat ook Dennis Black Magic gelezen heeft. Hij haalt dan ook ferm uit naar Tanja. In Dag Allemaal reageert hij voor het eerst op de uitspraak. "Ze zou beter haar mond houden over mij. Ik heb haar nooit met één vinger aangeraakt. Terwijl zij zat te bluffen dat ze met Luk Alloo seks had gehad in Milaan, in ruil voor een reportage", klinkt het.

Bovendien zou Dennis haar ook financieel geholpen hebben toen het bergaf ging met haar modellencarrière. "Ik heb haar zelfs nog veertig duizend frank opgestuurd in die periode. Geld dat ik nooit heb teruggekregen”, besluit hij.