Dimitri Vegas na première film ‘H4Z4RD’ op Tomorrowland: "Hield ik verborgen voor mijn familie"

door: WVDS
Dimitri Vegas - Jonas Govaerts
Afbeelding bron: wvds

De première van H4Z4RD vond 20 juli plaats op het impressionante terrein van Tomorrowland. De nieuwste film van Jonas Govaerts met Dimitri 'Vegas' Thivaios in de hoofdrol.

Het Freedom Stage van Tomorrowland werd voor de gelegenheid eenmalig omgebouwd tot bioscoopzaal. Massaal veel genodigden, waaronder heel veel bekende Vlamingen zoals onder meer Kim Van Oncen en haar man Niels, Klaasje Meijer en een vriendin kwamen kijken naar de eerste vertoning van de film.

Aster Nzeyimana en Lize Feryn kwamen ook langs op de rode loper en waren ook heel benieuwd naar de voor dit moment meest gekke, snelste en luidste film. Aster was die avond ook presentator van dienst.

Natuurlijk was ook heel de familie van Dimitri Vegas aanwezig: zijn mama, broer dj Like Mike en zijn grootouders. Ook zijn vrouw Anouk Matton was duidelijk fier op haar man. Dat Dimitri Vegas de aanwezigheid van zijn familie heel erg op prijs stelde, bleek ook na de vertoning van de film.

“Ik heb de film voor mijn familie verborgen gehouden, zodat het ook voor hen een verrassing zou zijn. Ze hadden nog niets gezien”, verklapte hij na de film op het podium.

Vanaf vandaag is de film dus te zien in alle bioscoopzalen. Bekijk hieronder alvast de trailer van H4Z4RD.