Dina Tersago zet deelnemer uit 'Boer Zkt Vrouw' meteen op zijn plaats: "Moet meer water bij de wijn doen"

door: STG
Dina Tersago VTM Boer Zkt Vrouw
Afbeelding bron: VTM

Morgen start VTM met de zoektocht naar een partner voor nieuwe boeren en één boerin. Na vijftien seizoenen weet Dina Tersago als geen ander hoe ze het moet aanpakken.

Het concept van het nieuwe seizoen van 'Boer Zkt Vrouw' blijft hetzelfde als vorig jaar. Ook deze keer blijven de kandidaten anoniem in de eerste fase. 

"Goed voor de star-quality van de boeren”, zegt Dina in Het Laatste Nieuws. "En dat werkte, want vele tientallen gegadigden boden zich ook dit keer aan", klinkt het.

“De boeren leken meer gewild dan ooit en dat ging gepaard met meer drama dan anders”, vervolgt Dina. “Jaloezie, miscommunicatie, gebroken harten, wrevel tussen de kandidaten... Dit seizoen is een van de meest intense die ik in die vijftien edities heb meegemaakt."

Aan de vooravond van de start maakt ze dan ook de balans al even op. Ze heeft dan ook een niet mis te verstane boodschap voor boer Jef uit Arendonk. 

"Hij is heel eerlijk en schattig. Hij gaat ervan uit dat de liefde komt aanwaaien, maar dat is niet zo. Ik heb hem vaak gezegd dat we veel verwachten van de meisjes door zich in te schrijven, maar Jef begrijpt zoiets moeilijk. ‘Take it or leave it’, is het bij hem. Hij zou wat meer water bij de wijn moeten doen", besluit ze.