Dit is ongezien in de Meest Populaire lijst van Netflix!

door: WVDS
BERLIN Netflix serie
Afbeelding bron: Netflix

Op 29 december maakte de misdaadserie Berlin zijn intrede in de Netflix-catalogus. En nog steeds vertoeft de serie in de top 10 lijsten van Netflix. Deze week treedt hij ook toe tot de meest prestigieuze lijst van Netflix.

Money Heist of La Casa de Papel spin-off serie Berlin (Spanje), die deze week tweede plaats inneemt op de top 10 van niet-Engelstalige serie-lijst (2,8M views), maakt ook zijn entree in de Meest Populaire Niet-Engelstalige lijst van series. 

Berlin komt deze week binnen in de Meest Populaire lijst op nummer 10 met 50,1M views in de eerste 31 dagen op Netflix. En er is meer…

Inclusief deze spin-off neemt de franchise momenteel vier plaatsen van de tien in op de Meest Populaire Lijst. Op plaatsen 2, 4 en 5 staan in deze volgorde La Casa de Papel Deel 4, 5 en 3. Dit is nog door geen enkele serie gepresteerd!

Berlin is de voorloper op Casa de Papel. We zien wat Berlin op de been houdt in zijn gouden jaren, een tijd waarin hij nog geen flauw idee heeft van zijn ziekte en niet als een rat in de val zit in de Spaanse Munt. 

Hier begint hij met de voorbereiding van een van zijn meest bijzondere overvallen: juwelen ter waarde van 44 miljoen laten verdwijnen als een soort goocheltruc. Hiervoor roept hij de hulp in van een van de drie bendes waarmee hij ooit heeft gestolen.

Het is duidelijk dat deze Spaanse serie ook nieuwe fans heeft gecreëerd voor Casa de la Papel. 

Een kijker schrijft: “Ik heb Berlin uitgekeken. Vind het nog steeds een leuke serie met humor en een hoop tips voor als je overvaller wilt worden zonder op te vallen. Casa de Papel ga ik nu ook maar eens kijken.”

Netflix lijst
Afbeelding bron: Netflix
Tags