Een verborgen parel op Netflix die je niet mag missen: Geef je over aan magie, liefde en vriendschap 

door: WVDS
Siempre Bruja Netflix serie
Afbeelding bron: Netflix

Siempre bruja of Always a Witch is een Colombiaanse serie die in 2019 en 2020 op Netflix werd uitgezonden. De serie is gebaseerd op het boek Yo, bruja van Isidora Chacón. En telt twee seizoenen met in totaal 18 afleveringen.

Het verhaal van Siempre bruja gaat over Carmen Eguiluz, een heks en slavin uit 1646 die naar de toekomst reist om haar geliefde Cristobal te redden. Ze komt terecht in het moderne Cartagena, waar ze zich moet aanpassen aan een nieuwe wereld vol technologie en sociale media. 

Ze maakt ook vrienden met een groep studenten die haar helpen om haar missie te volbrengen. Maar ze wordt ook bedreigd door Lucien, een kwaadaardige tovenaar die haar magische krachten wil gebruiken voor zijn eigen doeleinden.

De hoofdrolspelers van de serie zijn Angely Gaviria als Carmen, Lenard Vanderaa als Cristobal, Dylan Fuentes als Johnny Ki, Sofia Bernal Araujo als Alicia, Valeria Henríquez als Mayte, Carlos Quintero als León en Sebastián Eslava als Esteban. 

Siempre bruja laat zien hoe een sterke vrouw zich staande houdt in twee verschillende tijdperken en culturen. De serie is ook een visueel spektakel met prachtige beelden van Cartagena en indrukwekkende speciale effecten.

“Verrassende serie. Het heeft een interessant plot met veel twists en turns. Het heeft ook een goede boodschap over empowerment, diversiteit en acceptatie. Ik raad het zeker aan.”

“Het is anders dan andere series die ik heb gezien. Het heeft een sterke hoofdpersoon die veel obstakels moet overwinnen. Het heeft ook veel humor en actie. Ik heb er erg van genoten.”

Mensen houden duidelijk van de mix van spanning en humor in het verhaal. “Het is een magisch avontuur dat je meeneemt naar twee werelden. Het heeft een goede balans tussen drama en humor. Het heeft ook een leuke cast met veel chemie.”

Tags