Eindeloos bingen! De 4 populairste topseries ooit op Netflix

door: WVDS
Firefly Lane Netflix serie
Afbeelding bron: Netflix

Op Netflix staan heel wat series waaraan mensen hun hart hebben verloren. Het doet hen meestal pijn wanneer hun lievelingsserie toch een einde krijgt.

Wij stellen hieronder alvast 4 series voor die in het hart zitten van gigantisch veel Netflix-fans. Misschien ontdek je nog een nieuwe reeks.

Downton Abbey neemt je mee terug naar het begin van de 20e eeuw en onthult het fascinerende leven van de aristocratische Crawley-familie en hun toegewijde bedienden. Deze serie belicht hoe grote historische gebeurtenissen hun wereld en de Britse sociale structuur beïnvloeden. Met een voortreffelijke cast, waaronder namen als Maggie Smith, Hugh Bonneville en Elizabeth McGovern, en adembenemende cinematografie die het Edwardiaanse tijdperk tot leven brengt, is deze serie een absolute must-see voor liefhebbers van historische drama's.

Firefly Lane is een hartverwarmend verhaal over levenslange vriendschap tussen Kate en Tully, die elkaar al sinds hun veertiende kennen. Deze serie neemt je mee op een emotionele reis door de jaren 70 tot de jaren 2000, terwijl Katherine Heigl en Sarah Chalke schitteren in hun overtuigende vertolking van de complexe band tussen deze twee vriendinnen.

Outlander is een romantisch avontuur dat je meeneemt op een tijdreisavontuur, gebaseerd op de geliefde boeken van Diana Gabaldon. Volg Claire Randall, een voormalige verpleegster uit de Tweede Wereldoorlog, die onverwachts in het Schotland van 1743 belandt. Daar ontmoet ze Jamie Fraser, een dappere Schotse krijger, en een gepassioneerde romance ontstaat. Deze serie combineert historische fictie, sciencefiction en avontuur op meeslepende wijze, en wordt nog verrijkt door prachtige landschappen en kostuums die je laten wegdromen naar een andere tijd.

Bloodline is een aangrijpende psychologische thriller die zich afspeelt in de betoverende omgeving van de Florida Keys. Het draait om de Rayburn-familie, eigenaren van een strandhotel, wiens leven ontspoort wanneer het zwarte schaap, Danny, terugkeert. Deze serie ontrafelt langzaam de complexe relaties van liefde en schuld binnen de familie, met een meeslepende verhaallijn en indrukwekkende acteerprestaties van Kyle Chandler, Ben Mendelsohn, Linda Cardellini en Sissy Spacek. Een boeiende kijkervaring voor liefhebbers van psychologische drama's.

Tags tv-serie