Ella Leyers heeft slecht nieuws voor Gert Verhulst

door: STG
Afbeelding bron: De Slimste Mens Ter Wereld

Wanneer je telefoon krijgt van Gert Verhulst voor een volgend project, zou je denken dat je altijd 'Ja' zegt. Toch krijgt zelfs Gert nog te maken met afwijzing.

Vanaf volgend jaar kunnen we weer gaan kijken naar 'Red Star Line', de nieuwe musical van Studio 100. Een verhaal waarin honderden reizigers met hun koffers volgestouwd met illusies hopen op een beter leven. Sommigen onder hen zullen hun droom realiseren, voor anderen wordt het avontuur één grote teleurstelling.

In Showbits vertelt Gert over de grote namen in de cast en de moeilijkheden die daarmee gepaard gaan. "Het grootste probleem, als je dat soort mensen in je productie wil, is vaak agenda's", zegt Gert. Heel wat acteurs zitten namelijk in een serie op tv of hebben een filmproject op de agenda staan. 

Zo kregen Carry Goossens en Peter Van den Begin al meermaals een uitnodiging, waar ze door agendaproblemen niet op zijn ingegaan. Deze keer is het wel gelukt. "We verwachten veel van die mensen. Het is een lange repetitie- en speelperiode, dus die moeten echt wel een behoorlijke periode vrij hebben", klinkt het.

Ella Leyers kreeg ook telefoon van Gert, maar bedankte vriendelijk voor de rol. Ze speelde al mee in '40-45', maar haar agenda laat momenteel niet toe om ook in 'Red Star Line' mee te spelen. Toch doet Gert nog een oproep. "Dit gaat natuurlijk jaren lopen, dus Ella, je hebt nog altijd een kans als het heel lang blijft lopen en de personen die de rol nu spelen niet meer kunnen", klinkt het.