Enorme tegenslag voor Sarah Puttemans tijdens de feestdagen

door: LHX
Sarah Puttemans
Afbeelding bron: instagram @sarahputtemans

Sarah Puttemans houdt haar fans op de hoogte van wat ze allemaal doet in haar vlog. In de laatste aflevering blijkt dat ze niet zo'n geweldige feestdagen achter de rug heeft.

"Zoals je kan horen is mijn stem weg", begint Sarah Puttemans haar vlog. "Ik heb al twee dagen last van een keelontsteking."

Dat komt bijzonder ongelegen. Dezelfde avond nog moet ze kerst vieren met haar gezin. De dag erna bij de moeder van haar vriend Viktor Verhulst, vervolgens kerstavond bij Gert Verhulst en Ellen Callebout en tot slot kerstdag aan zee met haar twee grootvaders. "Ik hoop echt dat ik een beetje oké ben morgen, maar ik vrees er voor", zegt ze dan ook.

Op kerstavond laat ze weten dat ze zich al een stuk beter voelt. "Ik heb wel heel zware antibiotica gekregen en pijnstillers. Ik hoop dat het helpt, want ik heb gisterennacht zóveel pijn gehad. Ik lag heel de nacht te zweten, ik had superhoge koorts." 

Het kerstfeestje bij de moeder van Viktor heeft ze helaas wel moeten missen. "Ik vond dat heel jammer, maar ik was gewoon echt een wrak. Ik kon niet meer."

Sinds kerstdag gaat het gelukkig weer veel beter met haar. "Het was echt een intense week. Ik was echt heel ziek. Het is heel lang geleden dat ik nog zo ziek ben geweest", besluit ze.

Download nu de gratis app van Redactie24