Er is Tanja Dexters iets opgevallen bij haar man Michaël: "Zegt hij te pas en te onpas"

door: STG
Tanja Dexters
Afbeelding bron: Photonews

Tanja Dexters wist ons woensdag allemaal te verrassen met geweldig nieuws. In Olen gaf ze officieel haar jawoord aan haar partner Michaël. Op het huwelijksfeest kwam het tot een verrassend tafereel.

Tanja Dexters maakte enkele weken geleden bekend dat ze in het huwelijksbootje stapt met Michael Peeters. Op 18 juni gaven ze elkaar al het jawoord tijdens een ceremonie in Durbuy, maar deze week gaf het koppel ook officieel hun jawoord in Olen.

Een dag boordevol verrassingen; zo kan je het huwelijk van Tanja Dexters en Michaël het best omschreven worden. Tanja zette niet alleen Michael in de bloemetjes maar ook dochter Valentina, pluszoon Xavier en jarige papa Guy.

Al zorgde vooral de openingsdans in de avond voor een opvallend moment. Naast Willy Sommers zorgde ook Sergio voor een uniek moment. Hij kreeg ook de eer om de openingsdans ‘Baby can I hold you’ van Tracy Chapman te zingen.

“Michael en ik hebben niet echt een speciaal nummer van ons beiden. Dit lied zat in het repertoire van Sergio en we waren er meteen voor te vinden. Het lied begint met ‘sorry’. Echt toepasselijk voor ons, want Michael zegt te pas en te onpas ‘sorry’ tegen mij”, lacht Tanja in Het Laatste Nieuws.