Evi Hanssen deelt prachtige woorden voor haar man Kurt na loodzware periode

door: STG
Evi Hanssen
Afbeelding bron: Play4

Evi Hanssen heeft er een bijzonder moeilijke periode opzitten. De presentatrice moest recent nog afscheid nemen van haar moeder.

In maart van dit jaar moest Evi Hanssen nog afscheid nemen van haar moeder. Ze verloor de strijd tegen borstkanker, een gebeurtenis die er diep heeft ingehakt bij de presentatrice.

Sinds het overlijden van haar moeder is er veel veranderd. “Alles is bijzaak geworden”, schreef ze in haar column voor Het Laatste Nieuws. “Mijn werk, mijn gewicht, mijn haar, de huishoudelijke taken, mijn boekhouding, allemaal bijzaak. En ik vind moeilijk inspiratie voor mijn columns”, klonk het een tijdje geleden.

Intussen probeert Evi de draad in haar leven weer op te pikken. Dat doet ze samen met haar man Kurt, met wie ze in juni vorig jaar in het huwelijksbootje is gestapt. Het koppel had afgelopen weekend dan ook wat te vieren. Evi heeft dan ook prachtige woorden klaar voor haar man.

"Ik zou een lange speech kunnen schrijven op deze dag, maar ik hou het kort want de essentie is eenvoudig én meteen het belangrijkste in ‘t leven : IK HOU VAN JOU”, schrijft ze bij romantische kiekjes op Instagram.