Evi Hanssen maakt zich opvallende bedenking na overlijden van haar moeder: "Bijna gênant"

door: STG
Evi Hanssen en mama Arlette
Afbeelding bron: GoPlay

Vorige maand moest Evi Hanssen nog afscheid nemen van haar moeder. Ze overleed aan de gevolgen van borstkanker.

Evi Hanssen gaat door een moeilijke periode. Vorige maand moest ze nog afscheid nemen van haar moeder, die na een strijd tegen borstkanker kwam te overlijden.

Momenteel tourt Evi door Nederland met haar theatertour 'Sinds ik niet meer drink', geen evidente combinatie. In Het Nieuwsblad laat ze weten hoe het met haar gaat in haar eigen column. 

"Ik glimlach en zeg dat het goed met me gaat. Echt goed", schrijft Evi. "Ik vind het bijna gênant om simpelweg gelukkig te zijn, deze dagen. Zou ik niet in een bolletje gerold, met rode gezwollen ogen de dagen in bed moeten slijten? Of met krakende stem weer aan het werk gaan, theatervoorstelling afzeggen en meetings cancelen?", bedenkt ze zich.

“Alles is wel bijzaak geworden”, mompel ik wat zachter tegen de buurvrouw. “Mijn werk, mijn gewicht, mijn haar, de huishoudelijke taken, mijn boekhouding, allemaal bijzaak. En ik vind moeilijk inspiratie voor mijn columns”, schrijft Evi.

"Ik vang geen gesprekken meer op, lees geen interessante artikels meer, ik merk die kleine details van het leven niet meer op, waar ik over wil schrijven", besluit ze.