Excentrieke thriller die nummer 1 staat op Netflix maakt kijkers dolenthousiast: “Geweldige film, geweldig script en geweldige cast”

door: WVDS
Paradise Netflix Film
Afbeelding bron: Netflix

Op Netflix staat een film over de toekomst en hoe jaren van een leven als betaalmiddel kunnen ingezet worden. Iets wat de hele wereld verandert.

De Duitse dystopische thriller 'Paradise' blijft voor de derde week op rij bovenaan de lijst van niet-Engelstalige films staan, met 7,6 miljoen views.

Kijkers zijn dolenthousiast. "Geweldige film. Geweldig script en geweldige cast."

Max en Elena leiden een bijna perfect leven. Maar wanneer het koppel geconfronteerd wordt met onverwachte verzekeringsclaims die ze niet kunnen betalen, verandert alles in een oogwenk. 

Om hun schulden af te betalen, moet Elena (Marlene Tanzcik) 40 jaar van haar leven 'betalen'. Beroofd van hun toekomst samen, staan de twee voor de ruïnes van hun leven. 

Max (Kostja Ullmann), die voor AEON werkt, probeert er alles aan te doen om Elena's verloren jaren terug te krijgen. Maar niets wordt meer zoals het was.

Volgens kijkers is de film zeker een aanrader. "Het was geweldig! Hopelijk krijgen we een vervolg."

"Ik vond het tempo van de film wat vreemd, het begin was een beetje traag en saai, maar de laatste 20 minuten waren fantastisch, dus ik denk dat een vervolg nog beter zal zijn."

Tags netflix film