Familie Bart De Pauw laat voor het eerst van zich horen na rechtszaak: "Mogen we niet vergeten"

door: STG
Bart De Pauw
Afbeelding bron: Photonews

Het was even schrikken toen Bart De Pauw in februari naar het ziekenhuis werd overgebracht. Dat gebeurde nadat hij een wanhoopspoging had ondernomen.

Intussen zijn we weer enkele maanden verder. TV Familie maakt de balans op van de rechtszaak. De laatste tijd kan Bart steeds vaker op steun rekenen van zijn omgeving.

Enkele fans hebben een Facebookgroep opgericht waar veel steunbetuigingen worden gepost. De oprichter van de groep treedt uit de schaduw in het weekblad.

“Nu en dan maak ik een post om mensen eraan te herinneren wat voor uitmuntend tv-maker Bart was”, vertelt hij. “Hij werd publiekelijk als een monster aan de schandpaal genageld", klinkt het. En dus werd de groep opgericht, een mooi initiatief dat ook bij de familie van Bart warm wordt onthaald.

“Ik houd mijn lieve broer regelmatig en graag op de hoogte van jullie vaak ontroerend mooie en deugddoende woorden”, schreef zijn zus Sofie De Pauw onlangs in de steungroep. "Bart bezorgde ieder van ons quasi elke zondagavond een lach op ons gezicht. Laten we dat alsjeblieft niet vergeten", klinkt het nog.