Filmlegende Clint Eastwood is als badass aan opmars bezig in Netflix top 10

door: WVDS
Cry Macho Netflix film
Afbeelding bron: Netflix

Op Netflix staat sinds kort een western van Clint Eastwood online. De film staat momenteel op de 4e plaats in de Netflix top 10 van films.

De 91-jarige Clint Eastwood regisseert Cry Macho niet alleen, hij speelt ook de hoofdrol van Mike Milo. 

Zijn personage Mike Milo is een gebroken rodeoster uit Texas. Zijn baas (Dwight Yoakam) vraagt hem om een gunst.

Zijn baas vraagt hem om de grens naar Mexioco over te steken en diens zoon Rafo (Eduardo Minett) weg te halen bij zijn losbandige moeder. 

De 13-jarige schavuit blijkt zich vooral bezig te houden met autodiefstal en hanengevechten. Mike probeert de jongen allerlei levenslessen bij te brengen terwijl hij Rafo terug brengt naar zijn vader.

Dat de 91-jarige Clint Eastwood nog zo actief is, kunnen kijkers alleen maar waarderen. Alleen maar complimenten aan het adres van Clint.

"Clint is een lichtend voorbeeld van hoe we, ook al worden we ouder aan de buitenkant, ons van binnen nog even jong kunnen voelen als altijd. Je kunt voor veel dingen te oud worden, maar je bent nooit te oud om een badass te zijn."

"Vond het absoluut geweldig! Hoorde dat het geen grote hit was in Amerika, weet niet waarom, het ligt zeker niet aan de film. Clint is in topvorm als acteur en regisseur en de rest van de cast is geweldig."

Tags netflix film