Fonkelnieuwe films doen een frisse wind waaien in Nederlandse Netflix top 3: Ontdek ze hier

door: WVDS
Heart of Stone Netflix Film
Afbeelding bron: Netflix

3 nieuwe titels hebben de afgelopen week gigantisch veel kijkers naar zich toegetrokken waardoor ze nu in de Nederlandse Netflix top 10 lijst van films staan. De top van de lijst is daardoor helemaal vernieuwd.

A Man Called Otto neemt de eerste en daarmee ook hoogste plaats in. Deze komedie draait rond een gepensioneerde man die zijn eigen dood wil plannen, maar zijn leven verandert als hij een jong gezin ontmoet. De film is een remake van een Scandinavische film en heeft Tom Hanks in de hoofdrol. De film wordt goed ontvangen door de kijkers, die hem aangrijpend en ontroerend vinden

 

 

 

 

 

De tweede plaats wordt ingenomen door de gloednieuwe film Heart of Stone. Een actiefilm over een geheim agent die moet voorkomen dat een hacker haar belangrijkste wapen steelt. De film heeft Gal Gadot, Jamie Dornan en Alia Bhatt in de hoofdrol. De film is uitgekomen op 11 augustus 2023 op Netflix en was binnen twee dagen nummer één op de Netflix Engelstalige lijst met 33,1 miljoen views. De film heeft gemengde recensies gekregen van de critici.

Gully neemt deze week de derde plaats in. In dit drama maken drie tieners een gewelddadige tocht door Los Angeles, nadat ze een traumatische jeugd hebben overleefd. De film heeft Kelvin Harrison Jr., Charlie Plummer en Jacob Latimore in de hoofdrol.

Tags netflix film