Fonkelnieuwe serie op Netflix bekroond met duizelingwekkende cijfers: “Hoogste kijkcijfers ooit”

door: WVDS
one piece netflix serie
Afbeelding bron: Netflix

Nog geen week staat een gloednieuwe avonturenserie op Netflix en de cijfers doen Netflix al duizelen. Je wordt meegevoerd in een ongelooflijk fantasierijk verhaal. Hierbij al wat extra info.

One Piece zeilt rechtstreeks naar de top van de Engelstalige serie-lijst op Netflix wereldwijd. En oogst een indrukwekkende 18,5 miljoen views in slechts vier dagen na de release. 

De serie bereikt nu al de Netflix top 10 in 93 landen en debuteert op #1 in 46 landen. One Piece is gebaseerd op de best verkochte mangaserie in de geschiedenis van Japan, waarvan wereldwijd meer dan 500 miljoen exemplaren zijn verkocht. 

Netflix heeft met deze live-action bewerking van Eiichiro Oda's wijdvertakte verhaal momenteel een van Netflix hoogste kijkcijfers ooit. Netflix dankt de duizenden strohoeden (fans van One Piece) die over de hele wereld bijeenkwamen voor fanvertoningen en vieringen in 10 landen.

In One Piece draait alles om Monkey D. Luffy, een jonge avonturier met een diepgeworteld verlangen naar vrijheid. Hij verlaat zijn geboortedorp om op zoek te gaan naar de legendarische schat genaamd 'One Piece' en om de titel van koning der piraten te bemachtigen. 

Maar, zoals het een ware piraat betaamt, kan hij dit niet alleen. Voordat hij zijn ultieme doel kan bereiken, moet Luffy een diverse groep metgezellen verzamelen om hem te helpen bij zijn reis over woeste zeeën, het trotseren van gevaarlijke vijanden en het creëren van onvergetelijke herinneringen.

In de hoofdrollen: Iñaki Godoy vertolkt Monkey D. Luffy, Mackenyu speelt Roronoa Zoro, Emily Rudd neemt de rol van Nami op zich, Jacob Romero Gibson brengt Usopp tot leven, en Taz Skylar vertolkt Sanji.

Tags netflix