Frances Lefebure deelt bloedeerlijke foto en oogst massaal veel reacties: "Habba Habba"

door: STG
Boris Van Severen en Frances Lefebure
Afbeelding bron: Instagram @franceslefebure

Binnenkort wordt Frances Lefebure voor het eerst mama. In afwachting van haar zoontje post de actrice een bloedeerlijke foto op sociale media.

Enkele maanden geleden deelde Frances Lefebure nog heugelijk nieuws op sociale media. De actrice verwacht samen met haar vriend Boris Van Seeveren een zoontje. 

De actrice laat zich op sociale media dan ook van een totaal andere kant zien met een bloedeerlijke bekentenis. “Eerlijk, de laatste weken zijn echt pittig. Bekkeninstabiliteit en dus eigenlijk constant pijn, hormonen die alle kanten uitschieten, ik kan van alles wenen óf de slappe lach krijgen”, klinkt het bij een foto waarop ze zonder make-up te zien is.

"Wat wel makkelijker vol te houden is, is mijn huidverzorging", geeft Frances toe. "Het is een automatisme geworden. Iets wat ik nodig heb, dat me mentaal ook deugd doet."

Ook haar volgers zijn stomverbaasd na wat ze te zien krijgen. "Schone madam" en "De meest prachtige", klinkt het onder meer in de reacties, maar ook haar man Boris zelf reageert. "Habba Habba", besluit de acteur.