Geen enkele serie doet het beter op Netflix: Al 7 weken onklopbaar in Nederlandse top 10

door: WVDS
Knokke Off Pommelien Thijs serie Netflix
Afbeelding bron: VRT

Op Netflix is een jongerenserie te vinden die veel aandacht trekt. Deze serie heeft al zeven weken lang een plek in de top 10 van Nederlandse Netflix-series weten te veroveren. Op dit moment bevindt de serie zich op de derde plaats.

We hebben het dan over de Belgisch-Nederlandse serie Knokke Off.  Knokke Off telt tien afleveringen, die allemaal te streamen zijn op VRT MAX en Netflix.

Knokke Off gaat over een groep twintigers die een zomer in Knokke doorbrengen, een luxueuze badplaats aan de Belgische kust. Louise en Alex, twee vrienden uit rijke families, voelen de druk van hun ouders om te slagen in het leven, maar ze zijn ook op zoek naar echte vriendschap, liefde en zichzelf. 

Hun wereld wordt op zijn kop gezet door de komst van Daan en zijn moeder Melissa, die een geheim met zich meedragen. De serie volgt de ups en downs van de jongeren, die zich laten meeslepen door feesten, drugs, seks en intriges.

De cast bestaat uit bekende Vlaamse en Nederlandse acteurs en actrices, zoals Pommelien Thijs, Willem De Schryver, Eliyha Altena, Anna Drijver, Jasmine Sendar en Gene Bervoets. De serie wordt geprezen om zijn spannende verhaal, realistische personages en mooie beelden van Knokke.
 

Kijkers zijn dan ook laaiend enthousiast: "Geweldig. In 1 dag afgekeken", "Kijkt lekker weg, nu wachten op seizoen 2" of "Spijtig dat het gedaan is. Alle afleveringen gezien, mooi!!!".

Tags