Gloednieuw seizoen op Netflix! Waargebeurd kostuumdrama heeft vervolg: Mis hem niet

door: WVDS
The club Netflix serie
Afbeelding bron: Netflix

Deze serie is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en speelt zich af in de bruisende, transformerende tijden van Istanbul in 1955. Een eerste seizoen kwam uit in 2021.

Matilda (32) heeft net gratie gekregen en is na 17 jaar vrijgelaten uit de gevangenis. Dit is haar eerste vrije dag en er is iemand belangrijk met wie ze weer contact moet maken, haar dochter, Rasel (17) die als wees is opgevoed terwijl Matilda was opgesloten.

Zij is ondertussen uitgegroeid tot een rebelse jonge vrouw. Wanneer Matilda ontdekt dat haar dochter beschuldigd is van het saboteren van een nachtclub, confronteert ze de manager, die haar dwingt een blanco cheque te tekenen en in de club te gaan werken om de schuld terug te betalen. 

Daar ontmoet ze haar collega's. Een eclectische groep individuen met verschillende achtergronden en religies die leren hun verschillen en hun ego's te overwinnen om hun eigen soort familie te worden. 

Na verloop van tijd zullen we begrijpen waarom Matilda gevangen is gezet en waarom ze tegen de relatie is die Rasel heeft met een jonge moslim taxichauffeur die haar hart heeft gestolen.

De hoofdrollen in de serie zijn voor: Gökçe Bahadir als Matilda Aseo, Baris Arduç als Ismet Denizer, een mysterieuze en charismatische man die de eigenaar is van de nachtclub en een geheime agenda heeft en Salih Bademci als Selim Songür, een ambitieuze en sluwe journalist die op zoek is naar een groot verhaal over de nachtclub en zijn eigenaars.

Hun acteertalent wordt bewonderd, zo blijkt uit de talrijke reacties: "Ze acteren allemaal geweldig. Het verhaal was gedurfd, elegant, intens. De kostuums, het decor, de aandacht voor detail zijn allemaal erg boeiend. De beste Turkse Netflix-serie tot nu toe. Bravo!"

"Als dit een film was die in de VS was gemaakt, zou het een kandidaat voor de Oscars zijn."

"Ik kon niet stoppen met kijken. Tijd om te wachten op seizoen twee ... Ook de muziek was prachtig!!!"

Tags netflix