Goed nieuws voor wie niet genoeg krijgt van 'The Tailor'-acteur: 4 seizoenen te zien in andere Netflix-serie

door: WVDS
The Protector
Afbeelding bron: Netflix

Wie naar 'The Tailor' of 'Terzi' gekeken heeft zal zeker de hoofdrolspeler in deze serie herkennen. Een bovennatuurlijk verhaal dat kijkers weet te boeien.

The Protector is een Turkse dramaserie die gaat over een jonge man die ontdekt dat hij verbonden is met een geheime oude orde die de taak heeft om Istanbul te beschermen tegen een onsterfelijke vijand.

Hij moet zijn familie-erfenis als de Beschermer omarmen. Hij wordt een held genoemd met de plicht om de Onsterfelijke te doden en de vernietiging van de stad te voorkomen.

Hij wordt geholpen door Kemal en zijn dochter Zeynep. Beiden leden van de geheime orde van de Trouwen, die zich wijden aan het helpen van de Beschermer.

De serie combineert mystieke elementen met moderne zakelijke rivaliteit en de dromen van een gewone man. Je kan 4 seizoenen lang genieten van The Protector.

De hoofdrolspeler in The Protector is Ça?atay Ulusoy, die ook bekend is van zijn rol in Terzi of The Tailor, een andere Turkse serie die momenteel op Netflix te zien is. In Terzi speelt hij een kleermaker die verliefd wordt op een vrouw die getrouwd is met een machtige zakenman. Hij raakt betrokken bij een web van intriges en geheimen.

Kijkers zijn enorm enthousiast over de serie: "Ik hou van deze serie. Het is een Turkse kijk op het bovennatuurlijke genre die prachtig gebruik maakt van Istanbul als achtergrond. De jonge sterren zijn verbluffend en een genot om naar te kijken."

"Een geweldige serie met veel actie, romantiek en spanning. De acteurs zijn geweldig en het verhaal is origineel en meeslepend."